Mukaan palokunta toimintaan!

Oletko 18-vuotias ja kiinnostunut monipuolisesta harrastuksesta? Etsimme uusia auttamisesta ja uuden oppimisesta kiinnostuneita!

Palokunnassa on paljon erilaista toimintaa, ehkä sinua on kiinnostanut aina päästä toimimaan talonkatolla turvallisesti, tai olet halunnut harjoitella pelastamista savuisesta rakennuksesta, ehkäpä jäisestä merenrannasta, tai koet halua auttaa luonnonvaraisia eläimiä, jotka ovat avun tarpeessa.

Palokunta toiminnassa on myös pitkät perinteet vapaaehtoisesta yhdistystoiminnasta ja yhdistyksen toimintaan voi tulla mukaan vaikka varsinainen hälytystoimintaan osallistuminen ei olisikaan kohdallasi tavoitteena. 123-vuotias Oulunkylän VPK ry on vanhin Ogelissa edelleen toimiva yhdistys. Palokunnan toiminnan ylläpitäminen; ajoneuvot, kalusto ja varusteet ovat myös tärkeitä pitää kunnossa ja niiden kanssa riittää tekemistä myös. Näitä ja montaa muuta asiaa voit harrastaa ja harjoitella palokuntatoiminnassa. Jos kiinnostuit ja haluat tulla mukaan toimintaan niin mahdollisuuksia on paljon. Nähdään ja kerromme lisää toiminnasta!

Toimintaan voi tulla tutustumaan tiistai-iltaisin klo 17.45 palokunnan varikolle, osoitteeseen Otto Brandtin tie 2. Voit myös laittaa viestiä palokunta(at)oulunkylanvpk.fi

Seuraava perehdytyskurssi palokunnan hälytysosaston toimintaan alkaa maaliskuussa 2024. Nähdään viimeistään silloin! Tervetuloa mukaan!